substitute book cover

Metody analizy żywności

Budsławski, Józef, Drabent, Zygmunt, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1972.

Żywność badanie metody., Podręcznik

Author
Budsławski, Józef
Drabent, Zygmunt
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Metody analizy żywności
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1972.
Issue number
Wyd. 2 zm. i uzup.
Volume
403, [1] s. :
Dimensions
25 cm.
UDC
664+637:543
Additional information
Bibliogr.
Object passwords
Żywność badanie metody.
Podręcznik
080
%a 664+637:543
100
%a Budsławski, Józef
245
%a Metody analizy żywności /
250
%a Wyd. 2 zm. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1972.
300
%a 403, [1] s. : %b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Żywność %x badanie%x metody.
655
%a Podręcznik
700
%a Drabent, Zygmunt
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne