Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
Lewicki, Piotr P. (1937-2011)., Kowalczyk, Roman (1964- ), Pałacha, Zbigniew
Rok wydania: 2017.
Żywność, Żywność
Autor
Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Kowalczyk, Roman (1964- )
Pałacha, Zbigniew
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
ISBN
978-83-01-19407-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2017.
Numer wydania
Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN).
Objętość
467, [1] s. : ;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność
Żywność
020
%a 9788301194079
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
250
%a Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowe PWN,
%c 2017.
300
%a 467, [1] s. : ;
%c 24 cm.
650
%a Żywność
650
%a Żywność
700
%a Lewicki, Piotr P.
%d (1937-2011).
700
%a Kowalczyk, Roman
%d (1964- )
700
%a Pałacha, Zbigniew
920
%a 978-83-01-19407-9