okładka

Podstawy żywienia człowieka

Flis, Krystyna, Konaszewska, Wanda, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1986

Odżywianie, Technologia żywności, Żywienie człowieka, Podręczniki dla szkół zawodowych

Autor
Flis, Krystyna
Konaszewska, Wanda
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
ISBN
83-02-02867-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1986
Objętość
247, [1] s., [1] k. tabl. :
Rozmiary
21 cm.
Informacje dodatkowe
SPIS TREŚCI W ZAŁĄCZNIKU.
Bibliogr. s. [248].
Hasła przedmiotowe
Odżywianie
Technologia żywności
Żywienie człowieka
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302028673
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Podstawy żywienia człowieka
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1986 %e (Łódź : %f WSiP).
300
%a 247, [1] s., [1] k. tabl. : %b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
500
%a SPIS TREŚCI W ZAŁĄCZNIKU.
504
%a Bibliogr. s. [248].
650
%a Odżywianie
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywienie człowieka
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Konaszewska, Wanda
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-02867-3