okładka

HACCP: system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności / Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli

Berdowski, Janusz B., Turlejska, Halina

Rok wydania: 2003.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Podręczniki

Autor
Berdowski, Janusz B.
Turlejska, Halina
Tytuł
HACCP: system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności / Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
EIJ,
Rok wydania
2003.
Objętość
320 s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Podręczniki
020
%a 8391706001
100
%a Berdowski, Janusz B.
245
%a HACCP: system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności / %b Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
260
%a Warszawa : %b EIJ, %c 2003.
300
%a 320 s. : %c 25 cm.
490
%a Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
655
%a Podręczniki
700
%a Turlejska, Halina