okładka

Żywienie człowieka i analiza żywności : wybrane zagadnienia

Grajeta, Halina Redakcja, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław), Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich (Wrocław)

Rok wydania: copyright 2018.

Bromatologia, Jakość żywności, Normy żywienia, Wartość odżywcza, Podręcznik

Autor
Grajeta, Halina Redakcja
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław)
Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich (Wrocław)
Tytuł
Żywienie człowieka i analiza żywności : wybrane zagadnienia
ISBN
978-83-7055-3913-3
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego,
Rok wydania
copyright 2018.
Numer wydania
Wydanie 2. poprawione i uzupełnione.
Objętość
222 strony :
Rozmiary
24 cm.
UKD
641.1
664.014
577.1
Hasła przedmiotowe
Bromatologia
Jakość żywności
Normy żywienia
Wartość odżywcza
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy rozdziałach.
Dla studentów kierunków: farmacja, dietetyka oraz związanych z analizą żywności.
020
%a 9788370553913
080
%a 641.1
080
%a 664.014
080
%a 577.1
245
%a Żywienie człowieka i analiza żywności : %b wybrane zagadnienia /
250
%a Wydanie 2. poprawione i uzupełnione.
260
%a Wrocław : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego, %c copyright 2018.
300
%a 222 strony : %b wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych przy rozdziałach.
521
%a Dla studentów kierunków: farmacja, dietetyka oraz związanych z analizą żywności.
650
%a Bromatologia
650
%a Jakość żywności
650
%a Normy żywienia
650
%a Wartość odżywcza
655
%a Podręcznik
700
%a Grajeta, Halina %e Redakcja
710
%a Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław)
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich (Wrocław)
920
%a 978-83-7055-3913-3