okładka

Kowalska : ta od Dąbrowskiej

Chwedorczuk, Sylwia, Wydawnictwo Marginesy.

Rok wydania: copyright 2020.

Dąbrowska, Maria (1889-1965), Kowalska, Anna (1903-1969), Pisarze polscy, Polska (część zachodnia), Biografia, 1901-2000, 1901-1914, 1914-1918, 1918-1939, 1939-1945, 1945-1989

Autor
Chwedorczuk, Sylwia
Wydawnictwo Marginesy.
Tytuł
Kowalska : ta od Dąbrowskiej
ISBN
978-83-66500-14-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Marginesy,
Rok wydania
copyright 2020.
Objętość
363 strony :
Rozmiary
22 cm.
Hasła przedmiotowe
Dąbrowska, Maria (1889-1965)
Kowalska, Anna (1903-1969)
Pisarze polscy
Polska (część zachodnia)
Biografia
1901-2000
1901-1914
1914-1918
1918-1939
1939-1945
1945-1989
Informacje dodatkowe
Bibliografia.
020
%a 9788366500143
100
%a Chwedorczuk, Sylwia
245
%a Kowalska : %b ta od Dąbrowskiej /
260
%a Warszawa : %b Marginesy, %c copyright 2020.
300
%a 363 strony : %b ilustracje ; %c 22 cm.
504
%a Bibliografia.
600
%a Dąbrowska, Maria %d (1889-1965)
600
%a Kowalska, Anna %d (1903-1969)
648
%a 1901-2000
648
%a 1901-1914
648
%a 1914-1918
648
%a 1918-1939
648
%a 1939-1945
648
%a 1945-1989
650
%a Pisarze polscy
651
%a Polska (część zachodnia)
655
%a Biografia
710
%a Wydawnictwo Marginesy.
920
%a 978-83-66500-14-3