Smakologia
Woldańska-Płocińska, Aleksandra, Papilon
Rok wydania: © 2020.
Kultura stołu, Technologia żywności, Zdrowe odżywianie, Opracowanie
Autor
Woldańska-Płocińska, Aleksandra
Papilon
Tytuł
Smakologia
ISBN
978-83-271-0502-8 (oprawa twarda) :
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Papilon,
Rok wydania
© 2020.
Objętość
78, [2] strony :
Rozmiary
31 cm.
UKD
821.162.1-93
Hasła przedmiotowe
Kultura stołu
Technologia żywności
Zdrowe odżywianie
Opracowanie
020
%a 9788327105028
080
%a 821.162.1-93
100
%a Woldańska-Płocińska, Aleksandra
245
%a Smakologia /
260
%a Poznań :
%b Papilon,
%c © 2020.
300
%a 78, [2] strony :
%b ilustracje ;%b ilustracje ;
%c 31 cm.
650
%a Kultura stołu
650
%a Technologia żywności
650
%a Zdrowe odżywianie
655
%a Opracowanie
710
%a Papilon
920
%a 978-83-271-0502-8 (oprawa twarda) :