okładka

Tradycje i sztuka kulinarna Chin : historia, zwyczaje, smaki

Burski, Ksawery (1938- )., Wydawnictwo Akademickie Dialog

Rok wydania: 2021.

Kuchnia chińska, Obyczaje i zwyczaje, Kultura stołu, Chiny, Przepisy kulinarne

Autor
Burski, Ksawery (1938- ).
Wydawnictwo Akademickie Dialog
Tytuł
Tradycje i sztuka kulinarna Chin : historia, zwyczaje, smaki
ISBN
978-83-8002-858-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Akademickie Dialog,
Rok wydania
2021.
Numer wydania
Wydanie II rozszerzone i uaktualnione.
Objętość
411, [1] strona, [22] strony tablic :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Kuchnia chińska
Obyczaje i zwyczaje
Kultura stołu
Chiny
Przepisy kulinarne
020
%a 9788380028586
100
%a Burski, Ksawery %d (1938- ).
245
%a Tradycje i sztuka kulinarna Chin : %b historia, zwyczaje, smaki /
250
%a Wydanie II rozszerzone i uaktualnione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Akademickie Dialog, %c 2021.
300
%a 411, [1] strona, [22] strony tablic : %b ilustracje ; %c 21 cm.
650
%a Kuchnia chińska
650
%a Obyczaje i zwyczaje
650
%a Kultura stołu
651
%a Chiny
655
%a Przepisy kulinarne
710
%a Wydawnictwo Akademickie Dialog
920
%a 978-83-8002-858-6