Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Tytuł
Jedzenie i inne rzeczy : antropologia zmiany w systemach żywnościowych
ISBN
978-83-233-5056-9 (oprawa miękka)
978-83-233-7283-7 (e-book)
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
Objętość
299, [1] strona :
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 283-299. Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 283-299.
Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński
Hasła przedmiotowe
Zachowanie związane z odżywianiem
245
%a Jedzenie i inne rzeczy :
%b antropologia zmiany w systemach żywnościowych /
260
%a Kraków :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
%c 2021.
300
%a 299, [1] strona :
%b ilustracje ;%b ilustracje ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 283-299.%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 283-299.
536
%a Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński%a Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński
650
%a Zachowanie związane z odżywianiem
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Dieta wegetariańska
650
%a Antropologia kulturowa
650
%a Czynniki socjologiczne
650
%a Jedzenie (czynność)
650
%a Marnotrawstwo żywności
650
%a Praktyki kulturowe
650
%a Żywność ekologiczna
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
920
%a 978-83-233-5056-9 (oprawa miękka)
920
%z 978-83-233-7283-7 (e-book)