book cover

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ), Sikora, Tadeusz (1950- ), Wydawnictwo C.H. Beck

Year of publication: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system), Food handling Safety measures, Food industry and trade Safety measures, Food industry and trade Sanitation, Przemysł spożywczy, Żywność, Higiena, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz (1950- )
Wydawnictwo C.H. Beck
Title
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo C. H. Beck,
Year of publication
2010.
Volume
387 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Zarządzanie
UDC
(075.8)
351.773
614.3
Additional information
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Object passwords
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Safety measures
Food industry and trade Sanitation
Przemysł spożywczy
Żywność
Higiena
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling %x Safety measures
650
%a Food industry and trade %x Safety measures
650
%a Food industry and trade %x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Higiena
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Sikora, Tadeusz %d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55