Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Safety measures
Food industry and trade Sanitation
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności :
%b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo C. H. Beck,
%c 2010.
300
%a 387 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling
%x Safety measures
650
%a Food industry and trade
%x Safety measures
650
%a Food industry and trade
%x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Bezpieczeństwo żywności
700
%a Sikora, Tadeusz
%d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55