Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Safety measures
Food industry and trade Sanitation
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności :
%b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo C. H. Beck,
%c 2010.
300
%a 387 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling
%x Safety measures
650
%a Food industry and trade
%x Safety measures
650
%a Food industry and trade
%x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Bezpieczeństwo żywności
700
%a Sikora, Tadeusz
%d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55