okładka

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ), Sikora, Tadeusz (1950- ), Wydawnictwo C.H. Beck

Rok wydania: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system), Food handling Safety measures, Food industry and trade Safety measures, Food industry and trade Sanitation, Przemysł spożywczy, Żywność, Higiena, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz (1950- )
Wydawnictwo C.H. Beck
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Rok wydania
2010.
Objętość
387 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Zarządzanie
UKD
(075.8)
351.773
614.3
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Safety measures
Food industry and trade Sanitation
Przemysł spożywczy
Żywność
Higiena
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling %x Safety measures
650
%a Food industry and trade %x Safety measures
650
%a Food industry and trade %x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Higiena
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Sikora, Tadeusz %d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55