Autor
Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Analiza żywności : wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody jakościowych i ilościowych oznaczeń składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2010.
300
%a 126 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna
%x stosowanie
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)