okładka

Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy

Zaidan, George, Waliś, Robert (1979- ). Tłumaczenie, Wydawnictwo Marginesy

Rok wydania: 2020.

Jakość żywności, Skład chemiczny substancji, Zdrowe odżywianie, Życie codzienne, Opracowanie

Autor
Zaidan, George
Waliś, Robert (1979- ). Tłumaczenie
Wydawnictwo Marginesy
Tytuł
Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy
ISBN
978-83-66500-26-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Marginesy,
Rok wydania
2020.
Objętość
326, [2] strony :
Rozmiary
21 cm.
UKD
613.2
614.87
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Skład chemiczny substancji
Zdrowe odżywianie
Życie codzienne
Opracowanie
020
%a 9788366500266
080
%a 613.2
080
%a 614.87
100
%a Zaidan, George
245
%a Składniki : %b osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Marginesy, %c 2020.
300
%a 326, [2] strony : %c 21 cm.
650
%a Jakość żywności
650
%a Skład chemiczny substancji
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Życie codzienne
655
%a Opracowanie
700
%a Waliś, Robert %d (1979- ). %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Marginesy
920
%a 978-83-66500-26-6