Państwowy Instytut Wydawniczy
Tytuł
Prawdziwa historia czekolady
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowy Instytut Wydawniczy,
Numer wydania
Wydanie drugie poprawione i uzupełnione.
Objętość
248 stron, [8] stron tablic :
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach [225]-234. Indeksy.
Książka dostępna jako e-book.
Hasła przedmiotowe
Słodycze
245
%a Prawdziwa historia czekolady /
250
%a Wydanie drugie poprawione i uzupełnione.
260
%a Warszawa :
%b Państwowy Instytut Wydawniczy,
%c 2024.
300
%a 248 stron, [8] stron tablic :
%c 25 cm.
490
%a Rodowody Cywilizacji
504
%a Bibliografia na stronach [225]-234. Indeksy.
530
%a Książka dostępna jako e-book.
650
%a Wyroby czekoladowe
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Posiłki (jedzenie)
650
%a Obyczaje i zwyczaje
700
%a Klekot, Ewa
%e Tłumacz
700
%a Coe, Michael D.
%e Autor
710
%a Państwowy Instytut Wydawniczy