Air fryer dla smakoszy
Loroch, Paweł (1979- )., Grupa Radiowa Time
Year of publication: 2025.
Frytkownica beztłuszczowa, Potrawy, Książka kucharska, Publikacja bogato ilustrowana
Author
Loroch, Paweł (1979- ).
Grupa Radiowa Time
Title
Air fryer dla smakoszy
ISBN
978-83-8343-574-9 (oprawa twarda)
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Harde,
Year of publication
2025.
Issue number
Wydanie pierwsze.
Volume
493, [3] strony :
Dimensions
23 cm.
UDC
641.55/.56
Object passwords
Frytkownica beztłuszczowa
Potrawy
Książka kucharska
Publikacja bogato ilustrowana
Summary
100 przepisów, 500 stron!
Air Fryer dla smakoszy to biblia dla tych, którzy pragną, by ich dania zmieniły się w ucztę zmysłów.
Paweł Loroch oddaje w ręce czytelników książkę kucharską jedyną w swoim rodzaju - bo także do czytania i oglądania, wzbogaconą o pakiet historyjek pełnych kulinarnych wspomnień i wielkich marzeń. Przede wszystkim jednak to opowieść o smakoszostwie, jako sposobie postrzegania świata: odważnym, zmysłowym i pozbawionym wstydu.
Serce książki stanowi sto przemyślanych przepisów Pawła Lorocha na dania, które własnoręcznie sfotografował, a następnie wyczarował z nich niezwykłe obrazy z pomocą swojego ulubionego narzędzia. Dzięki temu mógł zwizualizować wszystkie migawki, które narodziły się w jego głowie podczas pisania.
Dowiecie się, jak przyrządzić na śniadanie oszałamiające dubajskie naleśniki, na obiad wykwintne cordon bleu, a wieczorem zgrzeszyć z czadyjskim gulaszem orzechowym.
Nie bójcie się próbować i eksperymentować. Pamiętajcie: prawdziwy smakosz przede wszystkim czerpie radość z życia!
020
%a 9788383435749
080
%a 641.55/.56
100
%a Loroch, Paweł
%d (1979- ).
245
%a Air fryer dla smakoszy /
250
%a Wydanie pierwsze.
260
%a Warszawa :
%b Harde,
%c 2025.
300
%a 493, [3] strony :
%c 23 cm.
520
%a 100 przepisów, 500 stron!
Air Fryer dla smakoszy to biblia dla tych, którzy pragną, by ich dania zmieniły się w ucztę zmysłów.
Paweł Loroch oddaje w ręce czytelników książkę kucharską jedyną w swoim rodzaju - bo także do czytania i oglądania, wzbogaconą o pakiet historyjek pełnych kulinarnych wspomnień i wielkich marzeń. Przede wszystkim jednak to opowieść o smakoszostwie, jako sposobie postrzegania świata: odważnym, zmysłowym i pozbawionym wstydu.
Serce książki stanowi sto przemyślanych przepisów Pawła Lorocha na dania, które własnoręcznie sfotografował, a następnie wyczarował z nich niezwykłe obrazy z pomocą swojego ulubionego narzędzia. Dzięki temu mógł zwizualizować wszystkie migawki, które narodziły się w jego głowie podczas pisania.
Dowiecie się, jak przyrządzić na śniadanie oszałamiające dubajskie naleśniki, na obiad wykwintne cordon bleu, a wieczorem zgrzeszyć z czadyjskim gulaszem orzechowym.
Nie bójcie się próbować i eksperymentować. Pamiętajcie: prawdziwy smakosz przede wszystkim czerpie radość z życia!
650
%a Frytkownica beztłuszczowa
650
%a Potrawy
655
%a Książka kucharska
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
710
%a Grupa Radiowa Time
920
%a 978-83-8343-574-9 (oprawa twarda)
