okładka

Francuzki na każdy sezon : rok sekretów, przepisów i przyjemności

Guiliano, Mireille, Górska, Danuta Tł.

Rok wydania: 2007.

Kuchnia francuska, Ryby, Odżywianie - higiena, Dietetyka, Wydawnictwa popularne

Autor
Guiliano, Mireille
Górska, Danuta Tł.
Tytuł
Francuzki na każdy sezon : rok sekretów, przepisów i przyjemności
ISBN
978-83-7359-534-7 (okł. miękka)
978-83-7359-590-3 (okł. twarda)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Albatros,
Rok wydania
2007.
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
318 s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
613.2:641(44)(083.1):159.94
Hasła przedmiotowe
Kuchnia francuska
Ryby
Odżywianie - higiena
Dietetyka
Wydawnictwa popularne
Informacje dodatkowe
Indeks.
020
%a 9788373595347
020
%a 9788373595903
080
%a 613.2:641(44)(083.1):159.94
100
%a Guiliano, Mireille
245
%a Francuzki na każdy sezon : %b rok sekretów, przepisów i przyjemności /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Warszawa : %b Albatros, %c 2007.
300
%a 318 s. ; %c 21 cm.
504
%a Indeks.
650
%a Kuchnia francuska
650
%a Ryby
650
%a Odżywianie - higiena
650
%a Dietetyka
655
%a Wydawnictwa popularne
700
%a Górska, Danuta %e Tł.
920
%a 978-83-7359-534-7 (okł. miękka)
920
%a 978-83-7359-590-3 (okł. twarda)