okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk (1924-2011)., Przysławski, Juliusz

Rok wydania: 2007.

Żywność dla dzieci podręczniki akademickie., Fizjologia żywienia., Żywność dla dzieci, Badanie żywności

Autor
Gertig, Henryk (1924-2011).
Przysławski, Juliusz
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Lekarskie PZWL,
Rok wydania
2007.
Numer wydania
Wyd. 1 (dodr).
Objętość
464, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność dla dzieci podręczniki akademickie.
Fizjologia żywienia.
Żywność dla dzieci
Badanie żywności
020
%a 9788320036039
100
%a Gertig, Henryk %d (1924-2011).
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1 (dodr).
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Lekarskie PZWL, %c 2007.
300
%a 464, [1] s. : %c 24 cm.
650
%a Żywność dla dzieci %v podręczniki akademickie.
650
%a Fizjologia żywienia.
650
%a Żywność dla dzieci
650
%a Badanie żywności
700
%a Przysławski, Juliusz
920
%a 978-83-200-3603-9
Województwo