book cover

Marynaty i przetwory kwaszone

Bąk, Jolanta Oprac.

Year of publication: 2011.

Konserwacja żywności, Marynowanie żywności

Author
Bąk, Jolanta Oprac.
Title
Marynaty i przetwory kwaszone
ISBN
978-83-62521-77-7
Place of publication
Bielsko-Biała :
Publishing house
Wydawnictwo Dragon ,
Year of publication
2011.
Volume
48 s. :
Dimensions
21 cm.
Series
Dobra Kuchnia
Object passwords
Konserwacja żywności
Marynowanie żywności
020
%a 9788362521777
245
%a Marynaty i przetwory kwaszone /
260
%a Bielsko-Biała : %b Wydawnictwo Dragon , %c 2011.
300
%a 48 s. : %c 21 cm.
490
%a Dobra Kuchnia
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Marynowanie żywności
700
%a Bąk, Jolanta %e Oprac.
920
%a 978-83-62521-77-7
Voivodeship