okładka

Podlasie i Suwalszczyzna : przewodnik po lokalnych przysmakach w dwudziestu jeden rozdziałach podany oraz na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony oryginalnymi wschodniemi przepisami i recepturami

Skoczek, Michał (1973- ), Skoczek, Michał Autor, Kotwica, Paweł (1972-2023) Autor, Paśny Buriat, Skoczek, Michał (1973- )., Kotwica, Paweł (1972-2023).

Rok wydania: 2023.

Kuchnia podlaska, Kuchnia suwalska, Cooking Poland Podlasie., Cooking Poland Suwałki Region., Restauracje, Turystyka kulinarna, Przewodnik kulinarny, Przepisy kulinarne

dostępne:

0 z 1

Autor
Skoczek, Michał (1973- )
Skoczek, Michał Autor
Kotwica, Paweł (1972-2023) Autor
Paśny Buriat
Skoczek, Michał (1973- ).
Kotwica, Paweł (1972-2023).
Tytuł
Podlasie i Suwalszczyzna : przewodnik po lokalnych przysmakach w dwudziestu jeden rozdziałach podany oraz na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony oryginalnymi wschodniemi przepisami i recepturami
ISBN
978-83-966561-7-9 (oprawa miękka) : zł 64,90
Miejsce wydania
Kielce :
Wydawnictwo
Paśny Buriat,
Rok wydania
2023.
Numer wydania
Wydanie I.
Objętość
201, [3] strony :
Rozmiary
23 cm.
Seria
U Pana Boga przy stole / Michał Skoczek, Paweł Kotwica ; [t. 1]
UKD
640.43/.45
392.8(438)
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Kuchnia podlaska
Kuchnia suwalska
Cooking Poland Podlasie.
Cooking Poland Suwałki Region.
Restauracje
Turystyka kulinarna
Przewodnik kulinarny
Przepisy kulinarne
Słowa kluczowe
Regionalna
020
%a 9788396656179
080
%a 640.43/.45
080
%a 392.8(438)
080
%a 641.55/.56
100
%a Skoczek, Michał %d (1973- )
245
%a Podlasie i Suwalszczyzna : %b przewodnik po lokalnych przysmakach w dwudziestu jeden rozdziałach podany oraz na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony oryginalnymi wschodniemi przepisami i recepturami /
250
%a Wydanie I.
260
%a Kielce : %b Paśny Buriat, %c 2023.
300
%a 201, [3] strony : %b fotografie, ilustracje ;%b fotografie, ilustracje ; %c 23 cm.
490
%a U Pana Boga przy stole / Michał Skoczek, Paweł Kotwica ; %v [t. 1]
650
%a Kuchnia podlaska
650
%a Kuchnia suwalska
650
%a Cooking %z Poland%z Podlasie.
650
%a Cooking %z Poland%z Suwałki Region.
650
%a Restauracje
650
%a Turystyka kulinarna
655
%a Przewodnik kulinarny
655
%a Przepisy kulinarne
692
%x Regionalna
700
%a Skoczek, Michał %e Autor
700
%a Kotwica, Paweł %d (1972-2023) %e Autor
710
%a Paśny Buriat
800
%a Skoczek, Michał %d (1973- ).
800
%a Kotwica, Paweł %d (1972-2023).
920
%a 978-83-966561-7-9 (oprawa miękka) : zł 64,90

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 58627
Sygnatura: R
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2026/02/07

Najczęściej wypożyczane