book cover

Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa

Tauber, Roman Dawid Red., Mucha-Szajek, Ewa Red., Siwiński, Wiesław Red., Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)

Year of publication: 2001.

Gastronomia, Hotelarstwo, Odpoczynek, Turystyka kulturowa, Wychowanie fizyczne, Podręczniki akademickie

available:

1 from 1

Author
Tauber, Roman Dawid Red.
Mucha-Szajek, Ewa Red.
Siwiński, Wiesław Red.
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
Title
Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa
ISBN
83-88537-04-0
Place of publication
Poznań :
Publishing house
WSHiG,
Year of publication
2001.
Volume
160 s. :
Dimensions
21 cm.
Series
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki.
Object passwords
Gastronomia
Hotelarstwo
Odpoczynek
Turystyka kulturowa
Wychowanie fizyczne
Podręczniki akademickie
Keywords
GASTRONOMIA
020
%a 8388537040
245
%a Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : %b praca zbiorowa /
260
%a Poznań : %b WSHiG, %c 2001.
300
%a 160 s. : %c 21 cm.
490
%a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
650
%a Odpoczynek
650
%a Turystyka kulturowa
650
%a Wychowanie fizyczne
655
%a Podręczniki akademickie
692
%x GASTRONOMIA
700
%a Tauber, Roman Dawid %e Red.
700
%a Mucha-Szajek, Ewa %e Red.
700
%a Siwiński, Wiesław %e Red.
710
%a Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
920
%a 83-88537-04-0

Available items

1.
Accession: 049720
Signature: 49720/1
Status: To the reading room only

Most often borrowed