book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Technologia żywności, Podręcznik

available:

5 from 5

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Issue number
Wyd. 8 uaktual.
Volume
584, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
Additional information
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
Podręcznik
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a 584, [2] s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42

Available items

1.
Accession: 054262
Signature: 54262
Status: Checked in
2.
Accession: 054263
Signature: 54263
Status: Checked in
3.
Accession: 054264
Signature: 54264
Status: Checked in
4.
Accession: 054741
Signature: 54741
Status: Checked in
5.
Accession: 062719
Signature: 62719/1
Status: To the reading room only

Most often borrowed