book cover

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa, Wydawnictwo SGGW

Year of publication: 2007.

Jakość produktu, Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Podręcznik

available:

5 from 5

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Wydawnictwo SGGW
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
978-83-7244-893-4
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2007.
Issue number
Wyd. 3 popr.
Volume
335 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:614.3:658.56](075.8)
Object passwords
Jakość produktu
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Keywords
Turystyka
020
%a 9788372448934
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 3 popr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2007.
300
%a 335 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Jakość produktu
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
692
%x Turystyka
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7244-893-4

Available items

1.
Accession: 054550
Signature: 54550/1
Status: To the reading room only
2.
Accession: 054551
Signature: 54551
Status: Checked in
3.
Accession: 054552
Signature: 54552
Status: Checked in
4.
Accession: 054553
Signature: 54553
Status: Checked in
5.
Accession: 054554
Signature: 54554
Status: Checked in

Most often borrowed