okładka

Sensoryczna ocena jakości żywności

Babicz-Zielińska, Ewa, Obniska, Wiesława, Rybowska, Agnieszka, Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)

Rok wydania: 2008.

Jakość produktu, Kontrola jakości, Organoleptyka, Żywność badanie metody., Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Babicz-Zielińska, Ewa
Obniska, Wiesława
Rybowska, Agnieszka
Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)
Tytuł
Sensoryczna ocena jakości żywności
ISBN
978-83-7421-038-6
Miejsce wydania
Gdynia :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Akademii Morskiej,
Rok wydania
2008.
Objętość
166 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
(075.8)
005.336.3
612.84/.88
664.017
Hasła przedmiotowe
Jakość produktu
Kontrola jakości
Organoleptyka
Żywność badanie metody.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 165-166. Bibliogr. s. 165-166.
Słowa kluczowe
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788374210386
080
%a (075.8)
080
%a 005.336.3
080
%a 612.84/.88
080
%a 664.017
100
%a Babicz-Zielińska, Ewa
245
%a Sensoryczna ocena jakości żywności /
260
%a Gdynia : %b Wydawnictwo Akademii Morskiej, %c 2008.
300
%a 166 s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 165-166.%a Bibliogr. s. 165-166.
650
%a Jakość produktu
650
%a Kontrola jakości
650
%a Organoleptyka
650
%a Żywność %x badanie%x metody.
655
%a Podręcznik
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Obniska, Wiesława
700
%a Rybowska, Agnieszka
710
%a Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)
920
%a 978-83-7421-038-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 054986
Sygnatura: 54986
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 062717
Sygnatura: 62717/1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane