book cover

Sensoryczna ocena jakości żywności

Babicz-Zielińska, Ewa, Obniska, Wiesława, Rybowska, Agnieszka, Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)

Year of publication: 2008.

Jakość produktu, Kontrola jakości, Organoleptyka, Żywność badanie metody., Podręcznik

available:

2 from 2

Author
Babicz-Zielińska, Ewa
Obniska, Wiesława
Rybowska, Agnieszka
Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)
Title
Sensoryczna ocena jakości żywności
ISBN
978-83-7421-038-6
Place of publication
Gdynia :
Publishing house
Wydawnictwo Akademii Morskiej,
Year of publication
2008.
Volume
166 s. :
Dimensions
25 cm.
UDC
(075.8)
005.336.3
612.84/.88
664.017
Object passwords
Jakość produktu
Kontrola jakości
Organoleptyka
Żywność badanie metody.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 165-166. Bibliogr. s. 165-166.
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788374210386
080
%a (075.8)
080
%a 005.336.3
080
%a 612.84/.88
080
%a 664.017
100
%a Babicz-Zielińska, Ewa
245
%a Sensoryczna ocena jakości żywności /
260
%a Gdynia : %b Wydawnictwo Akademii Morskiej, %c 2008.
300
%a 166 s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 165-166.%a Bibliogr. s. 165-166.
650
%a Jakość produktu
650
%a Kontrola jakości
650
%a Organoleptyka
650
%a Żywność %x badanie%x metody.
655
%a Podręcznik
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Obniska, Wiesława
700
%a Rybowska, Agnieszka
710
%a Wydawnictwo Akademii Morskiej (Gdynia)
920
%a 978-83-7421-038-6

Available items

1.
Accession: 054986
Signature: 54986
Status: Checked in
2.
Accession: 062717
Signature: 62717/1
Status: To the reading room only

Most often borrowed