book cover

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta, Sikora, Tadeusz, Wydawnictwo C.H. Beck

Year of publication: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Żywność higiena., Żywność jakość zarządzanie., Przemysł spożywczy, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

available:

2 from 2

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Sikora, Tadeusz
Wydawnictwo C.H. Beck
Title
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo C. H. Beck,
Year of publication
2010.
Volume
387 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Zarządzanie
UDC
(075.8)
351.773
614.3
Object passwords
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Żywność higiena.
Żywność jakość zarządzanie.
Przemysł spożywczy
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Żywność %x jakość%x zarządzanie.
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Sikora, Tadeusz
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55

Available items

1.
Accession: 054234
Signature: 54234
Status: Checked in
2.
Accession: 054235
Signature: 54235
Status: Checked in

Most often borrowed