Tradycja i innowacyjność w turystyce kulinarnej.
Dominik, Piotr Redakcja
Rok wydania: 2022.
Turystyka, Turystyka kulinarna
dostępne:
4 z 5
Autor
Dominik, Piotr Redakcja
Tytuł
Tradycja i innowacyjność w turystyce kulinarnej.
ISBN
9788364614644
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
AFIB/SGTIH Vistula,
Rok wydania
2022.
Objętość
87 s. ;
Rozmiary
23 cm.
Hasła przedmiotowe
Turystyka
Turystyka kulinarna
Słowa kluczowe
CZYTELNIA - TURYSTYKA - TURYSTYKA KULTUROWA
020
%a 9788364614644
245
%a Tradycja i innowacyjność w turystyce kulinarnej.
260
%a Warszawa :
%b AFIB/SGTIH Vistula,
%c 2022.
300
%a 87 s. ;
%c 23 cm.
650
%a Turystyka
650
%a Turystyka kulinarna
692
%x CZYTELNIA - TURYSTYKA - TURYSTYKA KULTUROWA
700
%a Dominik, Piotr
%e Redakcja
920
%a 9788364614644
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 069152
Sygnatura: 69152/1
Sygnatura: 69152/1
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 069156
Sygnatura: 69156
Sygnatura: 69156
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 069155
Sygnatura: 69155
Sygnatura: 69155
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/12/22
Termin zwrotu: 2024/12/22
4.
Numer inwentarzowy: 069154
Sygnatura: 69154
Sygnatura: 69154
Status: Do wypożyczenia
5.
Numer inwentarzowy: 069153
Sygnatura: 69153
Sygnatura: 69153
Status: Do wypożyczenia