Autor
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3228-6 : zł 45
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 3 uaktual., dodr.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna
Postępowanie z żywnością Żywność
Technologia żywności Przetwórstwo spożywcze
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna :
%b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 uaktual., dodr.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2006.
300
%a 389, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Postępowanie z żywnością%a Żywność
650
%a Technologia żywności%a Przetwórstwo spożywcze
650
%a Żywność wzbogacona
650
%a Dodatki do żywności
700
%a Świderski, Franciszek
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/9718602
920
%a 83-204-3228-6 : zł 45