Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Year of publication: 2004.
Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki., Podręcznik
available:
1 from 1
Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Issue number
Wyd. 8 uaktual.
Volume
584, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664(075.8)
Additional information
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki.
Podręcznik
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a 584, [2] s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki.
%x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42
Available items
1.
Accession: 23523P
Signature: 66
Signature: 66
Status: Checked in