Autor
Bednarski, Włodzimierz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3582-5 : zł 89
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
Hasła przedmiotowe
Białko spożywcze
Peptydy Białko spożywcze.
Białka pokarmowe Peptydy.
Białka roślinne działanie szkodliwe
245
%a Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2009.
300
%a 476, [4] s. :
%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
521
%a Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
650
%a Żywność
%x biochemia.
650
%a Peptydy%a Białko spożywcze.
650
%a Białka pokarmowe%a Peptydy.
650
%a Bazy danych o białkach
650
%a Białka roślinne
%x działanie szkodliwe
650
%a Nadwrażliwość pokarmowa
700
%a Bednarski, Włodzimierz
700
%a Dziuba, Jerzy
%e Redakcja.
700
%a Fornal, Łucja
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3582-5 : zł 89