book cover

Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw

Mering, Andrzej

Year of publication: 1959.

Grzyby kucharstwo i przetwórstwo

available:

1 from 1

Author
Mering, Andrzej
Title
Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Year of publication
1959.
Volume
142, [2] s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
641/642
Additional information
Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
Object passwords
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
080
%a 641/642
100
%a Mering, Andrzej
245
%a Domowe przetwory grzybowe : %b wyrób i zastosowanie do potraw /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1959.
300
%a 142, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 21 cm.
521
%a Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
650
%a Grzyby %x kucharstwo i przetwórstwo

Available items

1.
Accession: 1530
Signature: 64
Status: Checked in

Most often borrowed