Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw
Mering, Andrzej
Year of publication: 1959.
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
available:
1 from 1
Author
Mering, Andrzej
Title
Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Year of publication
1959.
Volume
142, [2] s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
641/642
Additional information
Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
Object passwords
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
080
%a 641/642
100
%a Mering, Andrzej
245
%a Domowe przetwory grzybowe :
%b wyrób i zastosowanie do potraw /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
%c 1959.
300
%a 142, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
521
%a Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
650
%a Grzyby
%x kucharstwo i przetwórstwo
Available items
1.
Accession: 1530
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked in