okładka

Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw

Mering, Andrzej

Rok wydania: 1959.

Grzyby kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Mering, Andrzej
Tytuł
Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Rok wydania
1959.
Objętość
142, [2] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641/642
Informacje dodatkowe
Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
Hasła przedmiotowe
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
080
%a 641/642
100
%a Mering, Andrzej
245
%a Domowe przetwory grzybowe : %b wyrób i zastosowanie do potraw /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1959.
300
%a 142, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 21 cm.
521
%a Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
650
%a Grzyby %x kucharstwo i przetwórstwo

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 1530
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane