Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw
Mering, Andrzej
Rok wydania: 1959.
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
dostępne:
1 z 1
Autor
Mering, Andrzej
Tytuł
Domowe przetwory grzybowe : wyrób i zastosowanie do potraw
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Rok wydania
1959.
Objętość
142, [2] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641/642
Informacje dodatkowe
Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
Hasła przedmiotowe
Grzyby kucharstwo i przetwórstwo
080
%a 641/642
100
%a Mering, Andrzej
245
%a Domowe przetwory grzybowe :
%b wyrób i zastosowanie do potraw /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
%c 1959.
300
%a 142, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
521
%a Dla gospodarstw domowych, stołówek, gospód oraz szkół i kursów.
650
%a Grzyby
%x kucharstwo i przetwórstwo
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 1530
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia