okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz

Rok wydania: 2004.

Żywność technologia.

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 8 uaktual.
Objętość
584, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia.
020
%a 8320428890
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a 584, [2] s. : %b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy.
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
650
%a Żywność %x technologia.
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
920
%a 83-204-2889-0 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 31650
Sygnatura: 66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane