okładka

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.

Rok wydania: [2002].

Żywność mikrobiologia., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
[2002].
Numer wydania
Wyd. 8.
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność mikrobiologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302071358
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 8.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c [2002].
300
%a 161, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
650
%a Żywność %x mikrobiologia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Drewniak, Teresa
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
920
%a 83-02-07135-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 29049
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane