Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3
Rok wydania: 2002.
Kucharstwo, Podręczniki dla szkół zawodowych
dostępne:
1 z 1
Tytuł
Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3
ISBN
83-7141-015-8 (cz. 3)
Miejsce wydania
Warszawa : Bad Homburg vor der Höhe :
Wydawnictwo
"Rea" ; "Gehlen",
Rok wydania
2002.
Objętość
295 s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8371410158
245
%a Technologia gastronomiczna z obsługą gości.
%n Cz. 3 /
260
%a Warszawa :%a Bad Homburg vor der Höhe :
%b "Rea" ;%b "Gehlen",
%c 2002.
300
%a 295 s. :
%c 25 cm.
650
%a Kucharstwo
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-7141-015-8 (cz. 3)
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 34401
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do czytelni