Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3
Year of publication: 2002.
Kucharstwo, Podręczniki dla szkół zawodowych
available:
1 from 1
Title
Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3
ISBN
83-7141-015-8 (cz. 3)
Place of publication
Warszawa : Bad Homburg vor der Höhe :
Publishing house
"Rea" ; "Gehlen",
Year of publication
2002.
Volume
295 s. :
Dimensions
25 cm.
Object passwords
Kucharstwo
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8371410158
245
%a Technologia gastronomiczna z obsługą gości.
%n Cz. 3 /
260
%a Warszawa :%a Bad Homburg vor der Höhe :
%b "Rea" ;%b "Gehlen",
%c 2002.
300
%a 295 s. :
%c 25 cm.
650
%a Kucharstwo
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-7141-015-8 (cz. 3)
Available items
1.
Accession: 34401
Signature: 64
Signature: 64
Status: To the reading room only
