substitute book cover

Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3

Year of publication: 2002.

Kucharstwo, Podręczniki dla szkół zawodowych

available:

1 from 1

Title
Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3
ISBN
83-7141-015-8 (cz. 3)
Place of publication
Warszawa : Bad Homburg vor der Höhe :
Publishing house
"Rea" ; "Gehlen",
Year of publication
2002.
Volume
295 s. :
Dimensions
25 cm.
Object passwords
Kucharstwo
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8371410158
245
%a Technologia gastronomiczna z obsługą gości. %n Cz. 3 /
260
%a Warszawa :%a Bad Homburg vor der Höhe : %b "Rea" ;%b "Gehlen", %c 2002.
300
%a 295 s. : %c 25 cm.
650
%a Kucharstwo
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-7141-015-8 (cz. 3)

Available items

1.
Accession: 34401
Signature: 64
Status: To the reading room only

Most often borrowed