book cover

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1999.

Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Dietetyka Żywność wygodna podręcznik akademicki., Nauki o żywieniu Żywność prozdrowotna podręcznik akademicki., Żywność funkcjonalna, Żywność i napoje, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2456-9 : zł 33
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1999.
Issue number
Wyd. 2
Volume
383, [1] s. :
Dimensions
25 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664(075.8)
Additional information
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
N
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Object passwords
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Dietetyka Żywność wygodna podręcznik akademicki.
Nauki o żywieniu Żywność prozdrowotna podręcznik akademicki.
Żywność funkcjonalna
Żywność i napoje
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 8320424569
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300
%a 383, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
506
%a N
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Dietetyka%a Żywność wygodna %v podręcznik akademicki.
650
%a Nauki o żywieniu%a Żywność prozdrowotna %v podręcznik akademicki.
650
%a Żywność funkcjonalna
650
%a Żywność i napoje
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2456-9 : zł 33

Available items

1.
Accession: 24387
Signature: 64
Status: Checked in

Most often borrowed