okładka

600 potraw z jaj

Dębski, Henryk

Rok wydania: 1984

Jaja kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Dębski, Henryk
Tytuł
600 potraw z jaj
ISBN
83-225-0097-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1984
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
118, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
641.5.021
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Jaja kucharstwo i przetwórstwo
Informacje dodatkowe
N
020
%a 8322500971
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Dębski, Henryk
245
%a 600 potraw z jaj /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1984 %e (Częst :%e (Częst : %f CZG).%f CZG).
300
%a 118, [1] s. : %b rys ;%b rys ;%b rys ;%b rys ; %c 21 cm.
506
%a N
650
%a Jaja %x kucharstwo i przetwórstwo
920
%a 83-225-0097-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 6416
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane