600 potraw z jaj
Dębski, Henryk
Rok wydania: 1984
Jaja kucharstwo i przetwórstwo
dostępne:
1 z 1
Autor
Dębski, Henryk
Tytuł
600 potraw z jaj
ISBN
83-225-0097-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1984
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
118, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
641.5.021
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Jaja kucharstwo i przetwórstwo
Informacje dodatkowe
N
020
%a 8322500971
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Dębski, Henryk
245
%a 600 potraw z jaj /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1984
%e (Częst :%e (Częst :
%f CZG).%f CZG).
300
%a 118, [1] s. :
%b rys ;%b rys ;%b rys ;%b rys ;
%c 21 cm.
506
%a N
650
%a Jaja
%x kucharstwo i przetwórstwo
920
%a 83-225-0097-1
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 6416
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia