Autor
Lewicki, Piotr P. (1937-2011).
Kowalczyk, Roman (1964- )
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Numer wydania
Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN).
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podrecznik akademicki
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /.
250
%a Wyd. 4 - 1 dodr. (PWN).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowe PWN,
%c 2017.
300
%a 467, [1] s. : ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
650
%a Żywność
%v podrecznik akademicki
%x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność
%x technologia
700
%a Lewicki, Piotr P.
%d (1937-2011).
700
%a Kowalczyk, Roman
%d (1964- )