Autor
Tauber, Roman Dawid Red.
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
Tytuł
Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa
Seria
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
245
%a Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki :
%b praca zbiorowa /
260
%a Poznań :
%b WSHiG,
%c 2001.
300
%a 160 s. :
%c 21 cm.
490
%a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki.
650
%a Turystyka kulturowa
650
%a Wychowanie fizyczne
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Tauber, Roman Dawid
%e Red.
700
%a Mucha-Szajek, Ewa
%e Red.
700
%a Siwiński, Wiesław
%e Red.
710
%a Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)