okładka

Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa

Tauber, Roman Dawid Red., Mucha-Szajek, Ewa Red., Siwiński, Wiesław Red., Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)

Rok wydania: 2001.

Gastronomia, Hotelarstwo, Odpoczynek, Turystyka kulturowa, Wychowanie fizyczne, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Tauber, Roman Dawid Red.
Mucha-Szajek, Ewa Red.
Siwiński, Wiesław Red.
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
Tytuł
Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa
ISBN
83-88537-04-0
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
WSHiG,
Rok wydania
2001.
Objętość
160 s. :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Hotelarstwo
Odpoczynek
Turystyka kulturowa
Wychowanie fizyczne
Podręczniki akademickie
020
%a 8388537040
245
%a Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : %b praca zbiorowa /
260
%a Poznań : %b WSHiG, %c 2001.
300
%a 160 s. : %c 21 cm.
490
%a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
650
%a Odpoczynek
650
%a Turystyka kulturowa
650
%a Wychowanie fizyczne
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Tauber, Roman Dawid %e Red.
700
%a Mucha-Szajek, Ewa %e Red.
700
%a Siwiński, Wiesław %e Red.
710
%a Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
920
%a 83-88537-04-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 6598
Sygnatura: 640.2
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane