okładka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2006.

Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Postępowanie z żywnością, Technologia żywności, Żywność wzbogacona, Dodatki do żywności, Badanie żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3228-6 : zł 45
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2006.
Numer wydania
Wyd. 3 uaktual., dodr.
Objętość
389, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
(075.8)
Informacje dodatkowe
Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Postępowanie z żywnością
Technologia żywności
Żywność wzbogacona
Dodatki do żywności
Badanie żywności
Podręcznik
020
%a 8320432286
080
%a 664(075.8)
080
%a (075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 uaktual., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2006.
300
%a 389, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność wzbogacona
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Badanie żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/9718602
920
%a 83-204-3228-6 : zł 45

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: PD46098
Sygnatura: 66/69
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane