okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974), Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2000.

Technologia żywności, Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6 : zł 45
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wyd. 7.
Objętość
582, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664.8/91(075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. - Indeks. Bibliogr. - Indeks.
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
020
%a 8320425026
080
%a 664(075.8)
080
%a 664.8/91(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 7.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2000. %e (Gliw. : %f "Greg").
300
%a 582, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. - Indeks.%a Bibliogr. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz %d (1906-1974)
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6 : zł 45

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: W82344
Sygnatura: 66/68
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane