okładka

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa

Adamczak, Marek (technolog żywności), Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja, Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2007.

Industrial microbiology, Biotechnology, Technologia żywności, Ochrona środowiska, Biotechnologia, Mikrobiologia przemysłowa, Biotechnologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Adamczak, Marek (technolog żywności)
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja
Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3265-7 : zł 78
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2007.
Objętość
528, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
60:663.1](075.8)
579.6:663.1:577](075.8)
Hasła przedmiotowe
Industrial microbiology
Biotechnology
Technologia żywności
Ochrona środowiska
Biotechnologia
Mikrobiologia przemysłowa
Biotechnologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Dotacja MK.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. s. 517-[529].
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
020
%a 9788320432657
080
%a 60:663.1](075.8)
080
%a 579.6:663.1:577](075.8)
245
%a Podstawy biotechnologii przemysłowej : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300
%a 528, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys. ; %c 24 cm.
501
%a Dotacja MK.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 517-[529].
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650
%a Industrial microbiology
650
%a Biotechnology
650
%a Technologia żywności
650
%a Ochrona środowiska
650
%a Biotechnologia
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
650
%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek %c (technolog żywności)
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ) %e Redakcja
700
%a Fiedurek, Jan %d (1950- ) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/8281537
920
%a 978-83-204-3265-7 : zł 78

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: W90599
Sygnatura: 57
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane