book cover

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa

Adamczak, Marek (technolog żywności), Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja, Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2007.

Industrial microbiology, Biotechnology, Technologia żywności, Ochrona środowiska, Biotechnologia, Mikrobiologia przemysłowa, Biotechnologia podręcznik akademicki, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Adamczak, Marek (technolog żywności)
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja
Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3265-7 : zł 78
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2007.
Volume
528, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
60:663.1](075.8)
579.6:663.1:577](075.8)
Object passwords
Industrial microbiology
Biotechnology
Technologia żywności
Ochrona środowiska
Biotechnologia
Mikrobiologia przemysłowa
Biotechnologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Additional information
Dotacja MK.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. s. 517-[529].
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
020
%a 9788320432657
080
%a 60:663.1](075.8)
080
%a 579.6:663.1:577](075.8)
245
%a Podstawy biotechnologii przemysłowej : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300
%a 528, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys. ; %c 24 cm.
501
%a Dotacja MK.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 517-[529].
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650
%a Industrial microbiology
650
%a Biotechnology
650
%a Technologia żywności
650
%a Ochrona środowiska
650
%a Biotechnologia
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
650
%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek %c (technolog żywności)
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ) %e Redakcja
700
%a Fiedurek, Jan %d (1950- ) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/8281537
920
%a 978-83-204-3265-7 : zł 78

Available items

1.
Accession: W90599
Signature: 57
Status: To the reading room only

Most often borrowed