Author
Mucha-Szajek, Ewa Redakcja
Siwiński, Wiesław (1934-2019) Redakcja
Tauber, Roman Dawid (1945-2019) Redakcja
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
Title
Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa / praca zbiorowa
Place of publication
Poznań :
Year of publication
2000.
Series
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki
UDC
640.2+640.41/.44+796+379.85](075.8)
Object passwords
Gastronomia
Wychowanie fizyczne (przedmiot szkolny)
Additional information
Nazwy aut. na s. 159-160. - Nazwa aut. Roman Dawid Tauber.
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
080
%a 640.2+640.41/.44+796+379.85](075.8)
245
%a Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki :
%b praca zbiorowa /%b praca zbiorowa /
260
%a Poznań :
%b WSHiG,
%c 2000.
300
%a 160 s. :
%b il.%b il.
%c 21 cm.
490
%a Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Monografie, Skrypty, Podręczniki
500
%a Nazwy aut. na s. 159-160. - Nazwa aut. Roman Dawid Tauber.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
650
%a Wychowanie fizyczne (przedmiot szkolny)
700
%a Mucha-Szajek, Ewa
%e Redakcja
700
%a Siwiński, Wiesław
%d (1934-2019)
%e Redakcja
700
%a Tauber, Roman Dawid
%d (1945-2019)
%e Redakcja
710
%a Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
856
%u http://polona.pl/item/8322148