Warzywa w kuchni
Dębski, Henryk, Dębska, Danuta
Rok wydania: 1989
Warzywa kucharstwo i przetwórstwo., Kucharstwo, Warzywa, Postępowanie z żywnością, Fizjologia żywienia
dostępne:
0 z 1
Autor
Dębski, Henryk
Dębska, Danuta
Tytuł
Warzywa w kuchni
ISBN
83-202-0412-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Rok wydania
1989
Objętość
992 s., [24] s. il. kolor. ;
Rozmiary
25 cm.
UKD
641.5.021
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Warzywa kucharstwo i przetwórstwo.
Kucharstwo
Warzywa
Postępowanie z żywnością
Fizjologia żywienia
020
%a 8320204127
080
%a 641.5.021
100
%a Dębski, Henryk
245
%a Warzywa w kuchni /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
%c 1989
%e (Piła :%e (Piła :
%f RSW ZG).%f RSW ZG).
300
%a 992 s., [24] s. il. kolor. ;
%c 25 cm.
504
%a Indeks.%a Indeks.
650
%a Warzywa
%x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Kucharstwo
650
%a Warzywa
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Fizjologia żywienia
700
%a Dębska, Danuta
920
%a 83-202-0412-7
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 15280
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/05/19
Termin zwrotu: 2025/05/19