okładka

Warzywa w kuchni

Dębski, Henryk, Dębska, Danuta

Rok wydania: 1989

Warzywa kucharstwo i przetwórstwo., Kucharstwo, Warzywa, Postępowanie z żywnością, Fizjologia żywienia

dostępne:

0 z 1

Autor
Dębski, Henryk
Dębska, Danuta
Tytuł
Warzywa w kuchni
ISBN
83-202-0412-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Rok wydania
1989
Objętość
992 s., [24] s. il. kolor. ;
Rozmiary
25 cm.
UKD
641.5.021
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Warzywa kucharstwo i przetwórstwo.
Kucharstwo
Warzywa
Postępowanie z żywnością
Fizjologia żywienia
020
%a 8320204127
080
%a 641.5.021
100
%a Dębski, Henryk
245
%a Warzywa w kuchni /
260
%a Warszawa : %b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych, %c 1989 %e (Piła :%e (Piła : %f RSW ZG).%f RSW ZG).
300
%a 992 s., [24] s. il. kolor. ; %c 25 cm.
504
%a Indeks.%a Indeks.
650
%a Warzywa %x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Kucharstwo
650
%a Warzywa
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Fizjologia żywienia
700
%a Dębska, Danuta
920
%a 83-202-0412-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 15280
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/05/19

Najczęściej wypożyczane