okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Technologia żywności, żywność, technologia żywności, bilans żywności, przemysł spożywczy, gospodarka żywnościowa, produkty spożywcze, przetważanie żywności, operacje mechaniczne w technologii żywności, operacje termiczne w technologii żywności, operacje typu dyfuzyjnego w technologii żywności, operacje fizykochemiczne w technologii żywności, procesy chemiczne w technologii żywności, procesy biotechnologiczne w technologii żywności, utrwalanie żywności, techniki pomocnicze w technologii żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2889-0 : zł 42
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 8 uaktual.
Objętość
584, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 566-567. Indeks. Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
żywność
technologia żywności
bilans żywności
przemysł spożywczy
gospodarka żywnościowa
produkty spożywcze
przetważanie żywności
operacje mechaniczne w technologii żywności
operacje termiczne w technologii żywności
operacje typu dyfuzyjnego w technologii żywności
operacje fizykochemiczne w technologii żywności
procesy chemiczne w technologii żywności
procesy biotechnologiczne w technologii żywności
utrwalanie żywności
techniki pomocnicze w technologii żywności
Podręcznik
Streszczenie
Wstęp do technologii żywności. Operacje i procesy związane z przetważaniem żywności. Metody utrwalania żywności. Materiały i techniki pomocnicze w technologii żywności.
020
%a 8320428890
080
%a 664(075.8)
080
%a 664
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a 584, [2] s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.%a Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
520
%a Wstęp do technologii żywności. Operacje i procesy związane z przetważaniem żywności. Metody utrwalania żywności. Materiały i techniki pomocnicze w technologii żywności.
650
%a Technologia żywności
650
%a żywność
650
%a technologia żywności
650
%a bilans żywności
650
%a przemysł spożywczy
650
%a gospodarka żywnościowa
650
%a produkty spożywcze
650
%a przetważanie żywności
650
%a operacje mechaniczne w technologii żywności
650
%a operacje termiczne w technologii żywności
650
%a operacje typu dyfuzyjnego w technologii żywności
650
%a operacje fizykochemiczne w technologii żywności
650
%a procesy chemiczne w technologii żywności
650
%a procesy biotechnologiczne w technologii żywności
650
%a utrwalanie żywności
650
%a techniki pomocnicze w technologii żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2889-0 : zł 42

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 44209
Sygnatura: 664
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane